Bjerke: Onsdag ble det en ny seier under riksløpene på Bjerke travbane. Denne gangen het våpenet Kuven Tøtto. Hoppa har levert fine løp i regi av Moen fra Begnadalen, men har kommet magert ut av det seiersmessig.

Nå satt fulltrefferen

Kusken serverte hoppa et fint løp i tredje par innvendig, og da luken kom på oppløpet spurtet hun flott og avgjorde på målstreken. Det måtte målfoto til for å skille konkurrentene. Hun travet 29,0a/2100 meter. Det er ny rekord for hoppa som fikk 24.000 kroner for seieren. Nye oppdrettspremier

Gode i Skien

På Klosterskogen torsdag kveld var to oppdrettshester fra Valdres ute. Først ut var Lome Perla, som galopperte mot den første svingen. Hun var storfavoritt, men måtte tåle et løp i køen etter galopp og reparerte bra til femteplass. John Hasle er oppdretter. Ty Svarten havnet litt feil på det fra start, men kom etter hvert frem i tredje innvendig. Han holdt farten til sjuendepremie. Nils-Ole og Oddvar Robøle er oppdrettere.

Svart i Østfold

To lokale hester startet på Momarken travbane tirsdag. Faks Blæsen galopperte seg vekk tidlig i løpet, og endte uplassert. Heidi Moen er trener. Ty Tinn havnet i dødens posisjon, og ga seg fullstendig til slutt og brøt løpet. Nils-Ole Robøle er oppdretter på Ty Tinn.