Valdres FK-kvinner startet høstsesongen med ny trener

Ut på tur: Trenerne Tony Strande (nærmest) sammen med Ronny Opheim tok med seg disse jentene fra Fagernes til Elverum søndag, men flere kommer på undervegs. Det er Tiril Hilmen og Ingrid Kirkeengen Skrindsrud (fremst), Marie Tordhol Halden og Marte Opheim, Caroline Bachér, Ingrid Elise Bråten og Monica Strand, Marit Skattebo, Mari Rosendahl Nyhagen og Karianne Nyhus.

Ut på tur: Trenerne Tony Strande (nærmest) sammen med Ronny Opheim tok med seg disse jentene fra Fagernes til Elverum søndag, men flere kommer på undervegs. Det er Tiril Hilmen og Ingrid Kirkeengen Skrindsrud (fremst), Marie Tordhol Halden og Marte Opheim, Caroline Bachér, Ingrid Elise Bråten og Monica Strand, Marit Skattebo, Mari Rosendahl Nyhagen og Karianne Nyhus. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tony André Stran­de har gått fra Fa­ger­nes J15 til å trene Vald­res FK/Fa­ger­nes sitt da­me­lag i 3. divisjon. Søn­dag gikk før­s­te se­rie­kamp i høst­se­son­gen bor­te mot El­ve­rum. Den kampen endte 2-2, etter at Valdres-damene ledet to ganger.

DEL

Fa­ger­nes/El­ve­rum: Joa­kim Wiik slut­tet som tre­ner for Vald­res FK-da­me­ne et­ter vår­se­son­gen, men nå har en ny tre­ner kom­met på plass. Tony André Stran­de skal lede sam­ar­beids­laget vi­de­re.

Helt åpent

Søn­da­gens kamp gikk bor­te mot El­ve­rum, i en kamp som var gan­ske så åpen. Vald­res FK har hatt et godt tak på El­ve­rum tid­li­ge­re, men ta­bel­len til­sa at hei­me­la­get skulle bli en tøff mot­stan­der. El­ve­rum lå på 3. plass med 19 po­eng, mens Vald­res FK/Fa­ger­nes lå på 7. plass med 11 po­eng - før kampen.

Ledet to ganger

Valdres FK tok ledelsen 0-1 ved Ingrid Elise Bråten etter 13 minutter, men så utliknet Elverum på et langskudd fra 30 meter etter 48 minutter. Så var det Emma Øverseth som headet inn 1-2 på en corner etter 66 minutter, men rett etter utliknet Elverum igjen til 2-2 i det 71. minutt. Det ble sluttresultatet, i en kamp som valdrisene hadde fortjent å vinne.

Tre ferske

Tre de­bu­tan­ter var med i mi­ni­bus­sen til El­ve­rum søn­dag. Det er Ma­rit Skat­te­bo, Mari Ro­sen­dahl Ny­ha­gen og Kari­an­ne Nyhus. Rosendahl startet kampen, mens Karianne Nyhus kom innpå.

Tabellen

Artikkeltags