Valdres: Nytt av året er det nemlig at TV 2 sender 36 kamper direkte fra Ekebergsletta. Begnadalen/Bagn/Hedalen er en av de heldige lagene, og TV2 forteller at de har valgt klubber ut fra både kjønn og geografisk tilhørighet:

– Vi har hatt fokus på å få en god geografisk spredning og jamn fordeling av gutter og jenter samt de ulike klassene. Vi er godt fornøyd med oppsettet der vi har med lag fra Båtsfjord i nord til Flekkerøya i sør, røper Remi André Taule i TV2-sporten.

Gleder seg til utfordringen

Trener Elling Olav Veimodet var ikke klar over at en av lagets kamper skulle bli sendt på TV før avisa deler nyheten, men forteller at han gleder seg til utfordringen:

– Det blir utrolig spennende å få spille kamp på TV, og jentene får nok litt ekstra motivasjon inn mot kampen. Vi får håpe de blir ivrige på å vise seg fram, ikke bare med å ordne håret og sminka, men også med beina, fleiper han.

Jenter 16-laget har ingen fastsatte sportslige ambisjoner for cupen, og de møter fenomenal motstand i Åsane, Grand Bodø og Skeid:

– Vi drar til cupen og tar en kamp av gangen. Vi har et veldig ungt lag der mange av jentene er småjentespillere, så vi vil møte mange lag med eldre spillere, avslutter en spent Veimodet.