Nå kan skoleklasser i Innlandet igjen søke billettfondet om billetter

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Billettfondet gir klasser i grunnskolen, på videregående trinn og i kulturskolen mulighet til å søke om fribilletter til Teater Innlandets forestillinger.

DEL

Oppland: Hele 3000 billetter skal deles ut skoleåret 2018/2019! Lærere, elever, FAU-representanter og foreldrekontakter kan søke på vegne av hele klasser. Hensikten er å gi skoleklasser mulighet til å se en åpen forestilling sammen, på det lokale spillestedet, sammen med andre publikummere.

Vær snar

– Her gjelder det å være snar med søknadene, sier Randi Strømbu, som er informasjonskonsulent i Teater Innlandet og ansvarlig for å administrere ordningen.

– Søknaden skal være enkel og kun inneholde navn på skole, klasse, ønsket antall billetter, ønsket forestilling, spillested og spilledato. Dersom det er mange om beinet vil vi avgjøre det hele med en loddtrekning, men søknadene må uansett være oss i hende innen fristen, som for høstprogrammet er 1. september. Alle skoleelever som ser dette bør «mase» litt ekstra på klassene sine slik at de passer på å benytte seg av ordningen, og alle skoler har fått tilsendt informasjon om billettfondet ved skolestart!

Tre alternativer

Stikkord for høsten er klassikeren om kremmeren Bør, videre en musikalsk komedie om et alvorlig tema, og til slutt en hel barneteaterfestival for de yngste. Det er åpnet for å sende inn søknader, og det kan søkes om billetter til Testosteron, Bør Børson jr. og LILLE – en barneteaterfestival.

Artikkeltags