Gå til sidens hovedinnhold

Tasty House stengt etter besøk av flere koronasmittede

Tasty House på Fagernes holdes stengt etter at koronasmitte er påvist hos flere av deres gjester. Det opplyser restauranten selv på sin facebookside.

FAGERNES: Restauranten oppfordrer nå gjester som har besøkt restauranten i samme tidsrom til å være oppmerksomme på symptomer.

– Vi på Tasty House må meddele at en av våre gjester ble/var koronasmittet helgen som var. Dette vil si at alle som besøkte oss lørdag og søndag 15. og 16. mai må være ekstra oppmerksomme på koronasymptomer, skriver restauranten på Facebook.

– Dette betyr også at Tasty House må holdes stengt fra og med i dag, skriver Tasty House tirsdag.

Restauranten opplyser videre at de fortløpende vil komme tilbake med informasjon om når de åpner igjen på sin facebookside.

Driver smittesporing

Kommuneoverlege i Nord-Aurdal, Per Einar Jahr, opplyser klokka 12.45 at kommunen nylig har fått meldingen og nå jobber på spreng med smittesporing.

Det skal dreie seg om koronasmittede personer som ikke har adresse i Valdres som har gjestet restauranten, men også en person med adresse i Valdres som har vært innom Tasty House.

Om du besøkte Tasty House, Kiwi Leira eller Amfi Valdres i disse bestemte tidsrommene har kommuneoverlegen følgende beskjed til deg

Kommentarer til denne saken