Gå til sidens hovedinnhold

Tekniske utfordringer førte til forsinkelse av vaksine-SMS – nå skal også Vestre Slidre sende ut den etterlengtede meldingen

Nord-Aurdal kommune annonserte i forrige uke at det den uka ville bli sendt ut en SMS til alle innbyggere mellom 18 og 64 år med spørsmål om vaksinering. Det gikk ikke helt som planlagt.

NORD-AURDAL: Før helga opplyste kommunen at det hadde skjedd en teknisk feil. Men ordningen skal ha kommet i orden i løpet av helga, slik at de som er interesserte kan melde fra om dette raskest mulig, slik at vaksineringen blir så effektiv som mulig.

Nord-Aurdal kommune har stått på med vaksineringen, og kan allerede neste uke begynne vaksineringen av mennesker utenfor risikogruppa (18 til 64 år). I forrige uke (uke 16) er det totalt 2298 vaksinerte i kommunen. 1957 av disse er med Pfizer/BioNTech, og av disse igjen er 490 fullvaksinerte.

Alle over 65 år og risikogruppe 5, 6 og 7 i Nord-Aurdal er nå vaksinerte med minst 1 dose.

Les også

Nord-Aurdal: I løpet av uke 16 vil Fagernes legesenter sende en sms til alle kommunens innbyggere

Sender også ut i Vestre Slidre

Også Vestre Slidre begynner å sette i gang prosessen med å vaksinere innbyggere utenfor risikogruppene i alderen 18-64. I løpet av denne uka skal også innbyggere her få en SMS med spørsmål om man ønsker vaksinen, står det på kommunens hjemmesider. Det er imidlertid ikke oppgitt når denne vaksineringen er forventet startet.

I den første versjonen av denne saken skrev vi at feilen var pågående mandag morgen denne uka. Det medførte ikke riktighet, og feilen var løst på dette tidspunktet. Vi beklager på det sterkeste.

Kommentarer til denne saken