Gå til sidens hovedinnhold

Nettverk nede i store deler av Oppland

Artikkelen er over 3 år gammel

Eidsiva Bredbånd hadde i går problemer med en sentral enhet i nettet.

Valdres: 21:45 mandag kveld meldte Eidsiva Bredbånd i sine driftsmeldinger om feil på en sentral enhet i nettet, som medførte utfall av nettet i blant annet Valdres, Gudbrandsdalen, Lillehammer, Gjøvik, Toten, Romerike m.m.

Dette til stor ergrelse ifølge tilbakemeldingene på leverandørens Facebook-side, der bruddet avbrøt både fotballkamper og TV-kos.

Feilen ble rettet opp i tirsdag natt kl. 02:00, men Eidsiva opplyser kl. 08:00 på tirsdag morgen for sine kunder at det kan bli behov for en kort strømstans av alt utstyr for å få tilgang til internett igjen.

Lars Bjelvin, kommunikasjonsansvarlig i Eidsiva Bredbånd, kommenterer følgende:

– Eidsiva bredbånd fikk i går kveld en feil på en sentral komponent i nettet, som medførte ustabilitet og nedetid på internettjenesten for mange av våre kunder. Feilen ble raskt oppdaget, og ble rettet litt før klokken 02:00 i natt. Eidsiva bredbånd jobber aktivt for å sikre gode tjenester til våre kunder, og denne hendelsen vil bli grundig analysert sammen med vår utstyrsleverandør for å sikre at nettet vi tilbyr våre kunder er raskt og stabilt!

Kommentarer til denne saken