Nye blå toner i Tingnes kirke onsdag

Onsdag. En julekonsert med Knut Anders Sørum, Lewi Bergrud og Elvira Nikolaisen.

Onsdag. En julekonsert med Knut Anders Sørum, Lewi Bergrud og Elvira Nikolaisen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag kveld er det igjen duket for en julekonsert med blåtoner i Tingnes kirke.

DEL

Tingnes kirke, Fagernes: Blåtoner med Knut Anders Sørum, Lewi Bergrud og Elvira Nikolaisen.

"Disse tre artistene har i år inngått et spennende samarbeid, og turneen blir en større publikumssuksess for hvert år. De har høstet fantastiske kritikker for sine tolkninger av kjente julesanger, samt for framførelsen av deres egne låter. De ønsker å gi publikum en julekonsert hvor formidling av tekst og å skape høgtidsstemning står i fokus", står det om artistene på Facebook.

Kjente artister

"Knut Anders er artisten med den store stemmen som vant Stjernekamp på NRK 2016. Han har i etterkant reist rundt på kulturhus og festivaler, og har etter 20 år som artist fått en plass i landets bevissthet.

Lewi har sluppet to soloalbum og én juleEP. Plata “Mayday” ble svært kritikerrost og var listet på nasjonal radio i fjor. Han ble for alvor kjent for det norske folk da han oversatte sangen “Fairytale of New York” til norsk og framførte denne på nasjonal TV.

Elvira er en artist fra Moi med fire soloalbum, som alle har høstet svært god kritikk. Hun har hatt stor suksess med sitt samarbeid med Bjørn Eidsvåg og ble et kjent ansikt for enda flere da hun var med i Hver gang vi møtes på TV2."

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken