Gå til sidens hovedinnhold
aId-logo
  • Valdresmagasinet
  • Direktesport
  • Mitt Valdres

tradisjoner

Landet rundt

Fikk ikke lov til å si julemat, måtte si tradisjonsmat: – Bevisst for å ikke støte noen

Skal det være litt pultost i drinken?

Koker 40 kilo poteter til 30 unger

Har fått grønnfargen tilbake

Med antikvarisk restaurering som hovudfelt

Håndlagde treski er i vinden, og hos Thomas (52) kan du lære å lage dem selv

- Alt fra ribbe til tapas

Høy hyggefaktor – lav partyfaktor

Vet du hva denne ble brukt til?

Skrekk og gru – og huttemegtu

Skrur tida tilbake

  • Adresse: Skrautvålsvegen 15, 2900 Fagernes
  • Sjefredaktør og daglig leder: ivar.brynildsen@valdresmedia.no
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Redaktørplakaten
  • Sentralbord
  • Tips oss
  • Bestill annonse
  • © 2019