To personbiler kolliderte i Skammestein

Ulykke: Den ene bilen havnet på siden i grøfta, men sjåføren kom  fra det uten skader.

Ulykke: Den ene bilen havnet på siden i grøfta, men sjåføren kom fra det uten skader. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Tre personer ble sendt til legevakt for en legesjekk etter at en personbil kom over i feil kjørebane i Skammestein og fikk et sammenstøt med en annen personbil. Ulykka skjedde i 9-tida fredag morgen.

DEL

Skammestein: Det var en personbil som kom kjørende nordover på fylkesveg 51 som mistet kontrollen på kjøretøyet i Jøranlisvingen. Sjåføren sneiet borti en annen møtende bil rett nord for Jøranlisvingen, før personbilen havnet i grøfta og ble liggende på sida.

Sperret av vegen

Politiet, Valdres brann- og redningstjeneste og ambulansen rykket ut og sperret av fylkesveg 51 i begge retninger. Det viste seg at det var vanskelig for sjåføren å komme seg ut av personbilen da den ble liggende på sida og det tok en god stund for ambulansen reiste av gårde til Fagernes legesenter med de tre personene.

Politiet tok beslag i førerkortet til sjåføren som mistet kontrollen på kjøretøyet sitt. I den andre personbilen satt det to personer. Den bilen fikk bare mindre skader. På Twitter opplyser politiet at hastigheten var lav og det var glatt føre.

Jøranlisvingen er utsatt

Jøranlisvingen er kjent for å ha en del utforkjøringer i 60-sona. Denne ulykka skjedde rett etter svingen.

– Bilen som kom kjørende nordover mistet kontrollen og var så vidt borti skjermen på den møtende bilen som kom sørover. Bilen havnet i grøfta, forteller politibetjent Svein Tvenge til avisa Valdres.

Han anså føret som normalt vinterføre. Det var også strødd med grus, men var noe glatt i deler av vegen.

Berging av kjøretøyer

Avisa Valdres ble nektet å komme fram til skadestedet til politiet åpnet opp for all trafikk. Begrunnelsen var sikkerhet på skadestedet.

Fylkesveg 51 var stengt i begge retninger en times tid, men ble åpnet opp igjen før berging av kjøretøyene. Det dannet seg etter hvert lange køer i begge retninger og rutebussen ble først sluppet gjennom.

I grøfta: Personbilen fikk sleng og havnet i grøfta.

I grøfta: Personbilen fikk sleng og havnet i grøfta. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken