Gå til sidens hovedinnhold

Tre nye koronasmitta i Øystre Slidre søndag – slik er status i Valdres per no

Kommunelege Arild Jacobsen opplyste søndag 9. januar om to nye positive PCR-testar i kommunen etter testing den 7. januar. Fredag 7. januar var det registrert tre nye positive PCR-testar. Slik er status i Valdres.

Øystre Slidre

"Vi minner om at alle som har symptom på Covid-19 må halde seg heime og teste seg. Om du har symptom bør du ta kontakt med kommunen sin koronatelefon 480 33 587", skriv Øystre Slidre kommune. Testing (PCR) vil skje etter avtale.

Nord-Aurdal

"Smittesituasjonen i Nord-Aurdal kommune er for tiden under kontroll. Vi oppdager 1 - 5 positive daglig. Den siste tiden har det vært et stort innslag av turister som er smittet. Vi har ingen opplevelse av ukontrollert villsmitte p.t.

Vi må imidlertid forvente at også Nord-Aurdal kommune i løpet av januar og februar vil oppleve et betydelig større antall smittede slik man også forventer rundt om i landet for øvrig. Det er omikron-varianten av Covid19 viruset som er i ferd med å ta over fullstendig."

Les også

Trafikklysmodellen for videregående skole skal endres

Sør-Aurdal

Den siste smitta var 4. januar med seks smittetilfeller.

Etnedal

3. januar var ein person smitta.

Vang

"I Vang har alle elevar på VBU og vidaregåande skule, og tilsette på VBU og barnehage testa seg før skulestart ved hjelp av sjølvtestar. Kommunen har ikkje fått melding om positive prøvesvar", skriv kommunen.

Vestre Slidre

Ingen nye siste dagar.

Les også

Over 600 smittetilfeller under pandemien

Kommentarer til denne saken