VALDRES: Treffpunkt Valdres er en møteplass for barn og unge som har alvorlig sykdom i familien, eller som har mistet noen som står dem nær. Tilbudet er i regi av Kreftforeningen, men favner all alvorlig sykdom også utenom kreft, også psykisk helse og rusproblematikk i familien.

Barn som er pårørende kan ha god nytte av å møte andre som har opplevd det samme. På treffpunkt får de et pusterom fra sykdom, men også mulighet til å snakke.

For barn og unge

Treffpunkt Valdres er for barn og unge mellom 6 og 16 år. Her treffer de barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. På Treffpunkt treffer barna trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele. Vi møtes annenhver lørdag fra kl. 14 til 16, og aktiviteter og moro er det som står i fokus. På alle Treffpunkt er det lek, spill, aktiviteter og mat som også barna gjerne er med på å bestemme.

Gratis tilbud

Tilbudet er selvfølgelig gratis! I høst og frem mot jul har vi planlagt mange spennende og varierte aktiviteter, blant annet utelek i parken på Fagernes, bowling, halloweenfeiring, besøk på gård og pepperkakebaking. Vi skal ha det gøy sammen, spise sammen og snakke sammen om det som opptar barna, hvis de har lyst og på deres premisser.

Treffpunkt har sitt faste oppholdssted på frivilligsentralen på Vikatunet på Fagernes. Gruppelederne i Treffpunkt sender ut en sms med informasjon i forkant av hvert Treffpunkt hvor foreldrene får beskjed om hva som er planlagt, slik at de alltid vet hva som skal skje.

Datoene vi møtes i høst er disse, og alle dagene møtes vi fra klokken 14 til 16;

  • 15. september
  • 29. september
  • 13. oktober
  • 27. oktober
  • 10. november
  • 24. november
  • 8. desember

Vi gleder oss til å gjennomføre dette sammen med alle de flotte barna og frivillige som deltar på Treffpunkt!

For påmelding til Treffpunkt, eller spørsmål om tilbudet, ta kontakt med gruppelederne Anne Karin eller Silje på treffpunkttelefonen 48501852 eller på mail [email protected]. Bli gjerne også medlem i vår facebookgruppe,