Her hopper han rundt med hoppestokk på scenen

  Jan Eggum og Halvdan Sivertsen, etterfulgt av Black Debbath, har så langt sørga for en munter start på Trollrocks siste festivaldag.

  DEL

  BEITOSTØLEN: Etter at de minste hadde fått sitt med egen familiedag, overtok Jan Eggum og Halvdan Sivertsen stafettpinnen på skistadion da duoen sto for åpningskonserten lørdag.

  Allsang fra første stund

  De to gode vennene som i ei årrekke har underholdt det norske publikummet med kjente og kjære viser både sammen og på hver sin kant, trakk folk mot hovedscenen og sørga for allsang fra første stund da de innleda med «Hver gang vi møtes». I tillegg til mange velkjente låter, hadde Eggum og Sivertsen med seg sitt sedvanlige gode humør og lurte fram latteren hos publikum mer enn én gang i løpet av kvelden.

  Humor og hoppestokk

  Også Black Debbath fikk tilhørere til å trekke på smilebåndet med sin saftige rock servert med en god dose humor og ironi.

  Under låten «Pils!» tok vokalist og gitarist Lars Lønning fram en hoppestokk som han tok i bruk på scenen til stor latter fra publikum.

  – Det var veldig gøy å spille her på Trollrock og ikke så skummelt som festivalnavnet skulle tilsi, sa vokalisten til avisa etter endt konsert.

  Highasakite avslutter

  På hovedscenen på skistadion på Beitostølen seinere i kveld, står Donkeyboy, før Highasakite har fått oppgaven med å avslutte årets festival.

  Artikkeltags