Artistslipp og 10% av billettene solgt

OnklP kommer solo til Beitostølen i 2019, i motsetning til da han gjestet med både SLekta og Jaa9

OnklP kommer solo til Beitostølen i 2019, i motsetning til da han gjestet med både SLekta og Jaa9 Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Trollrock er i full gang med å planlegge neste års festival.

DEL

Beitostølen: Alle artistene til hovedscenen er nå klare og de vil bli lansert i tiden fram mot jul. Like etter festivalen ble det lagt ut 450 Earlybird-billetter som ble solgt i rekordfart, og med 4500 billetter i kapasitet er altså 10% allerede solgt til arrangementet 27. juli 2019.

– Trollrock er jo en festival som er basert på at folk kjøper billetter og det er ingen tvil om at programmet er helt avgjørende for å få et godt salg. I år blir det Madrugada som den store headlineren, men det blir veldig mye mer å se fram til og det er flere topp-artister. Tradisjonen tro er hovedscenen spekket av kjente artister, mens Huldrescena vil ha flere lovende artister, forteller festivalsjef Trond Rogne.

OnklP, Dagny og Kvammen

OnklP er skal ut med ny plate og han blir å finne på Trollrockscenen i slutten avjuli. OnklP har tidligere vært gjest ved festivalen, dog i andre konstellasjoner somSlekta og sammen med Jaa9. Nå står han på egne ben og han står støtt.

– Det meste OnklP tar i, blir til gull. Han fyller stadion på Beitostølen og jeg trorikke det blir noe unntak i år. Energien blir til å ta og føle på, sier Rogne.

70 millioner mennesker har digget låtene til verdensartisten Dagny på Spotify. Hun er en av norgesstørste artister for tiden. Til sommeren kommer neste kapittel i suksesshistorienDagny. I følge VG er hun ”festens midtpunkt” – det kan hun fort bli på Trollrockogså.

Daniel Kvammen har virkelig satt Geilo på kartet med sine underfundigeog superfengende låter de siste årene. Fra det trippel Spellmann-nominerte debutalbumet ”Fremad i alle retninga” har det meste gått oppover forunge Kvammen.

Besøk fra Fv51: Også hallingen Daniel Kvammen kommer til Beitostølen neste sommer.

Besøk fra Fv51: Også hallingen Daniel Kvammen kommer til Beitostølen neste sommer. Foto:

Amanda Tennfjord og Erlend Ropstad

Amanda Tennfjord“There’s a promising power inside her which is definitely worth keeping an eyeon in the year ahead” - slik beskriver NME, New Musical Express, AmandaTenfjord. BBC Radio 1 spiller låtene hennes, hun har vært på norges størstetalkshow, Lindmo, og til sommeren er hun på Trollrock!I mellomtiden er hun blant annet på turné med Highasakite og spiller konserter iLondon og Berlin. United Talent har sikret seg bookingrettigheter i Europa, Asiaog Australia. Amanda er 21 år gammel, kommer fra Ålesund, Haram, og er en utrolig talentfullog karismatisk artist med sin vakre stemme og særegne låtteft. Nå tar hun enpause fra medisinstudiene for å satse på musikken.

Bare 14 måneder etter sin ekstremt kritikerroste og dobbeltspellemannominerte plate ”Alt Som Har Hendt”, kommer Erlend Ropstad tilbakemed et nytt album 25. januar 2019. ”Brenn Siste Brevet” er tittelen på den nyeplata og Ropstad er nå heilt i toppsjikte av norske rockeartister.Om ‘Alt Som Har Hendt’ skrev Aftenposten: "Erlend Ropstad er på god vei å spilleseg inn i toppen av norsk rock" (5/6)

Artikkeltags