– Trollrock er helt rått

Glad i livet på Trollrock: Fetterne Espen Breia (t.v.) og Øyvind Nordmarken kommer tilbake år etter år på Trollrock. De storkoste seg på fredag.

Glad i livet på Trollrock: Fetterne Espen Breia (t.v.) og Øyvind Nordmarken kommer tilbake år etter år på Trollrock. De storkoste seg på fredag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Festivalfolket koste seg gløgg fredagskveld på Trollrock

DEL

Beitostølen: Område på Trollrock var fylt av mennesker på fredag, og med været på sin side så publikummerne ut til å ha det kjekt.

To karer fra Vestfold beskrev fredagens Trollrock som «helt rått».

Femte året

Espen Breia og Øyvind Nordmarken er på Trollrock for femte gang, og bor på Beitostølen camping i campingvogn under festivalen.

– Stemninga er helt magisk. Beitostølen er fantastisk, og det er et kjempebra arrangement med gode rammer og organisering, sier Øyvind.

– Det er spådd dårlig vær i morra, men jeg er en evig optimist. Jeg blåser i om det regner eller ikke, jeg kommer til å være her uansett, sier Øyvind.

Øyvind og Espen er på veg inn til området for å høre på Di Derre.

En gang hippie, alltid hippie

Øyvind går med en småfrekk blomster t-skjorte og runde briller.

– Jeg var førsteklassing på barneskolen på 1970 tallet, så jeg vokste opp på hippie-tiden. Jeg har alltid vært en hippie, sier Øyvind.

Espen forteller at skjorta har gått på rundgang dem imellom.

– Et år hadde jeg på med skjorta, og da ble jeg tilbydd 600 kroner for den. Neste år er det min tur til å bruke den, sier Espen.

Allsang med Di Derre

Publikum samlet seg rundt scenen like før Di Derre startet. For mange er sangene til Di Derre definisjon på sommeridyll, og idyll ble det.

Folkemengden kjente igjen sangene godt, og sang med for full hals. Man kunne høre stemmene fra publikum i lang avstand fra festivalområdet.

Susanne Sundfør avsluttet fredagens Trollrock med sin vakre, og unike stemme. Folk som ikke hadde billetter sto utenfor område for å få med seg konserten.

Artikkeltags