Siste band ut i årets trollrock-kabal er de store publikumsfavorittene Rotlaus

Rotlaus kommer til Trollrock

Rotlaus kommer til Trollrock Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktede liveband.

DEL

Beitostølen: Med stadig flere utsolgte konserter over hele landet, hersker det liten tvil i at Rotlaus virkelig har blitt et band folk virkelig ønsker å få med seg. Foruten et av landets beste liveshow, er Rotlaus kjent for å gi alt på scenen og det å ha en helt spesiell kontakt med publikum. Disse gutta spiller for flere hundretusen mennesker hvert år, men har alltid tid å snakke med publikum etter konsert

De fleste synger med fra første tone og det er kanskje ikkje så rart når bandet har en avspillingsfrekvens du neppe finner hos noen andre norskspråklige band. Rotlaus tilbringer mye tid sammen og er som en familie å regne. En stor guttegjeng som alltid har det kjekt sammen, noe som vises på scenen.

– Har en det ikkje kjekt sjøl, kan en ikkje vente publikum heller har det, sier vokalist Bjørn Marius Øyehaug.

– Dette er en veldig spennende booking for Trollrock sin del. Vi har ikke prøvd en lignende publikumsfavoritt før. De selger enormt med billetter over hele landet og er helt sikkert den artisten som har solgt flest billetter de siste par årene i Norge. Dette gleder vi oss til, forteller festivalsjef Trond Rogne.

Voldsom popularitet

Tre utgivelser – tre topp-plasseringer

– Dette er en mulighet vi absolutt ikke kunne takke nei til. Vi har gitt ut tre låter i år og alle har kommet med på hitlistene. Jeg tror det er en kveld som kan bli morsom for publikum med høy allsangfaktor, sier vokalist Øyehaug som ser fram mot en hektisk sommer.

– En fantastisk festival

– Vi har ikke spilt så mye på rockefestivaler enda, sier Øyehaug, så denne konserten stikker seg ut i sommerens travle planer. Vi kommer til å gi valdrespublikummet en vanvittig opplevelse med fullt trøkk fra scenen. Det blir fantastisk å stå på hovedscenen på en så flott festival, vi gleder oss stort allerede til å møte trollrock-publikummet.

Rotlaus avslutter programmet torsdag 25. juli som ellers inneholder Daniel Kvammen, Dagny og Team Me.


ROTLAUS

Bjørn Marius Øyehaug Vokal - Gitar

Simen M. Rebbestad Gitar – Kor

Simen Bjørdal Trommer

Vegard Hansen Trekkspill

Anders Maristuen Bass

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken