Folkekjære artister til Trollrock

Black Debbath er en av bookingene til neste års Trollrock

Black Debbath er en av bookingene til neste års Trollrock Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eva Weel Skram, Donkeyboy, Black Debbath og en spennende duoforestilling fra Jan Eggum og Halvdan Sivertsen utgjør Trollrock sitt juleslipp.

DEL

Beitostølen: Eva åpner festivalen fredag 26. juli og Eggum/Sivertsen åpner lørdagen.

Rikt galleri

Sogndølen Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. ”Selmas Sang”, som var temalåt i NRK-storsatsningen Snøfall, har på rekordtid etablert seg som en moderne juleklassiker. Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

Hitmaskinen Donkeyboy fra Drammen, Kent, Cato, Peter og Thomas er tilbake! Siden oppstarten for snart et tiår siden har Donkeyboy toppet lister, og vunnet hjerter og priser med sitt særegne sound. Debutsingelen Ambitions skapte pophistorie, og siden har det gått slag(er) i slag(er) med suksessingler som blant annet Sometimes, City Boy, Triggerfinger og Crazy Something Normal.

Black Debbath er kjent fra sin humoristiske hardrock. Med album som ”Tung, tung politisk rock” og ”Mens vi døde rocker”, har Egil Hegerberg og gjengen rocket seg inn i norske hjerter.

Jan Eggum og Halvdan Sivertsen er vel noe av det mest folkekjære man kan få. Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep.

Headlineren ventes til februar

Artistlisten så langt utgjør: Daniel Kvammen, Dagny, Eva Weel Skram, Erlend Ropstad, OnklP, Madrugada, Sivertsen & Eggum, Black Debbath og Donkeyboy. Festivalsjef Trond Rogne forteller at Trollrock nå ikke mangler noen hovedscene-artister, men at de må vente til februar med slipp av den største headlineren på grunn av plateslipp og koordinering av turneer.

– Billettsalget er på over 500 stk og det er godt over fjoråret - til samme tid.

Artikkeltags