Trollrock byr på gratis familiedag

Nytt av året er at festivalen på Beitostølen åpner dørene på et familievennlig arrangment med lokale artister, troll, hulder, ansiktsmaling, ballondyr, lokalmat og klessalg; alt under fanen «Ung i Trollrock».

Nytt av året er at festivalen på Beitostølen åpner dørene på et familievennlig arrangment med lokale artister, troll, hulder, ansiktsmaling, ballondyr, lokalmat og klessalg; alt under fanen «Ung i Trollrock». Foto:

Nytt av året er at festivalen på Beitostølen åpner dørene på et familievennlig arrangment med lokale artister, troll, hulder, ansiktsmaling, ballondyr, lokalmat og klessalg; alt under fanen «Ung i Trollrock».

DEL

BEITOSTØLEN: Terje Granli, Thea Tronsplass, Nasty Worms og Ingeborg Onstad ut gjør musikkinnslagene.

– Dette er noe vi har tenkt å gjøre lenge, men ikke hatt kapasitet til, sier Trond Rogne i Trollrock.

– Vi har mange dyktige lokale navn og at vi har de med på festivalen skulle bare mangle. Det er noe av det samfunnsoppdraget vi har tatt på oss. Dette firkløveret byr på variert musikk av høy kvalitet.

Handler om rekruttering og Valdres-stempel

Med artister fra Valdres og mat fra Valdres mener festivalen det skal bli et mer tydelig Valdres-preg på festivalen.

– Målsetningen på lang sikt er at Trollrock skal få en klarere Valdres-profil. Vi har noen ganger følt at det er en liten dørstokk til Beitostølen og at vi kanskje har sett lenger ut i landet og løftet blikket forbi vår egen region. Dette ønsker vi å gjøre noe med og det vil vi tro publikum ser mye mer i framtiden. Målet er at Trollrock skal bli noe folk i regionen sette høyt, føler de har et eierforhold til og at man føler festivalen er litt sin egen.

Troll og Hulder

Det er relativt naturlig at man kan se både troll og hulder på en trollrockfestival, men det har ikke alltid vært slik.

– Vi har lenge tenkt på dette også og endelig fått det til. At det er et ekte Trollrock-troll som går blant publikum og underholder barn blir spennende og morsomt. Han får også besøk av huldra og vi er sikre på at dette blir en morsom seanse for både barn og voksne.

Trollet blir også med som konferansier. Skuespilleren Tobias Vik er trollet og Susanne Stenslette Sørum er huldra som hjelper til med dette og de håper det blir en trivelig stund på festivalen.

Artikkeltags