Tumulter i Fagernes to netter på rad denne helgen

ILLUSTRASJONSFOTO: Politiet måtte rykke ut til fyll og slåssing i Fagernes flere ganger denne helga. En person måtte fjernes fra legevakta, etter å ha laget ufred der.

ILLUSTRASJONSFOTO: Politiet måtte rykke ut til fyll og slåssing i Fagernes flere ganger denne helga. En person måtte fjernes fra legevakta, etter å ha laget ufred der. Foto:

Politiet måtte rykke ut til fyll og slåssing i Fagernes både natt til lørdag og natt til søndag.

DEL

Fagernes: Natt til lørdag fikk politiet melding om ordensforstyrrelse på en privat adresse i Fagernes. Det hadde oppstått tumulter mellom berusede parter. Dette var festkamerater og ikke en familie, opplyser lensmann Kristoffer Magnus Tessem til avisa Valdres.

– Det kulminerte med at av en av dem, en mann i førtiårene, slo hodet sitt. Før politiet rakk å komme frem hadde han dratt til legevakten og laget ufred der. Politiet måtte til slutt kjøre vedkommende vekk fra legevakten og hjem til seg selv. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

Tre menn braket sammen

Det kom til tumulter på nytt på en annen adresse i Fagernes natten etter. To patruljer var på stedet etter at det var meldt om tilløp til slagsmål mellom tre menn i 30- og 40-årene. Politiet avholdt et konfliktråd på stedet og partene ble venner igjen, forteller lensmannen.

Artikkeltags