Marta Bjørnøy Lalim inn i Fylkeskomiteen i Oppland for årets TV-aksjon

Marta Bjørnøy Lalim

Marta Bjørnøy Lalim Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Marta Bjørnøy Lalim, leder på Frivilligsentralen i Nord-Aurdal, skal sitte i fylkeskomiteen for TV-Aksjonen i Oppland for første gang.

DEL

Nord-Aurdal: – Jeg gleder meg utrolig mye til være med på å mobilisere hele Oppland til å bidra i årets Tv-Aksjon. Jeg har vært så heldig at jeg både har fått jobbe og vært frivillig i Kirkens Bymisjon og klarer nesten ikke vente med å dele begeistringen min for den flotte organisasjonen med hele Oppland. Sammen skal vi sørge for at Oppland bidrar stort til å sette fokus på årets tema og samle inn penger til Kirkens Bymisjon.

Hun gleder seg til å ta fatt på jobben med å mobilisere flere hundre frivillige og bøssebærere i Oppland.

– I Norge i dag er det altfor mange som opplever å stå utenfor. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er så viktig. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer, sier Lalim.

Årets TV-aksjonsmidler går til Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere og mer inkluderende samfunn. TV-aksjonen går av stabelen 21.oktober.

– TV-aksjonen er helt unik i verdenssammenheng. Da samles hele Norges befolkning for en viktig sak én søndag i oktober. Kongefamilien, statsministeren, næringsliv, organisasjoner, trossamfunn og mannen i gata bidrar alle til å skape et varmere og mer inkluderende samfunn, sier Lalim.

Fakta om TV-aksjonen:

• TV-aksjonen har blitt arrangert en søndag i oktober hvert år siden 1974. I år går TV-aksjonen av stabelen 21. oktober.

• Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere samfunn ved å åpner dører og skape flere møtesteder for mennesker som har falt utenfor.

•NRK TV-aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon. Hvert år besøker 100 000 bøssebærere samtlige av Norges 2,3 millioner husstander.

•Over 7000 frivillige jobber fram mot aksjonsdagen for å mobilisere 100 000 bøssebærere.

Artikkeltags