Gå de vakreste tindene i Jotunheimen

Hva med å bestige Uranostind (2157) eller Falketind (2067), to av de vakreste toppturene i Jotunheimen? Med lokal guide blir turen ikke bare fantastisk flott, men også helt trygg.

Både Tyin Aktiv og Berg Aktiviteter tilbyr guidede turer hit.

Beitostølen Sommerpark

Ønsker du en morsom dag for hele familien, er Beitostølen Sommerpark et hett tips. Her kan du blant annet kjøre olabil ned deler av alpinbakken, du kan kjøre familievennlig sommerbobbane, og de minste kan kjøre Kiddie bumper boats, som er som radiostyrte biler, bare på vann.

Du kan også ta skiheisen opp til topps for å gå noen fine fjellturer i nærområdet, eller ta med sykkelen for å teste ut terrengsykkelløypene i Beitostølen Trail Arena.

Sommerutstilling Galleri Hilsen

På Fagernes har kunstner Eva Laila Hilsen åpent sommergalleri i Garlivegen, mandag til fredag fra 12 til 16 frem til 24. juli.

Hun viser maleri, grafikk, tegning og uteskulptur. Velkommen!

Valdres på hest

Å kunne oppleve Valdres-naturen fra hesteryggen er en opplevelse som trygt kan anbefales hele familien. Da kan du la hesten ta deg gjennom de frodige dalene, idylliske stølslagene og mektige fjellområdene i Valdres, mens du nyter utsikten. Du kan bestille både på timebasis og flerdagsturer om du ønsker.

Både Myhre Gård på Beitostølen, Bjødnastølen Islandshester i Etnedal og Storefjell Hestesenter på Golsfjellet tilbyr uforglemmelige fjellopplevelser med sine flotte hester.

Norges Yogafestival

Visste du at Norges største yogafestival finner sted på vakre Nøsen Yoga og Fjellhotell i Valdres? Fra 17.–25. juli kan du være med på noen av de hele 108 yogaklassene som arrangeres med 20 av de fremste yogalærerne i Norge.

Her kan du få en unik kombinasjon av innsikt og utsikt, se her for mer informasjon.

Flere tips til aktiviteter og opplevelser i Valdres finner du på www.valdres.no.

Forrige ukes tips finner du her: