Guidet tur til Vassfaret

Bli med JVB på en guidet dagstur i Vassfaret, helt sør i Valdres. Turen inneholder både besøk i Hedalen Stavkirke, guiding med historisk sus i Vassfaret, og selvfølgelig et besøk i et bjørnehi. Den vakre naturen i Vassfaret får du også oppleve på kjøpet. Her kan du booke turen.

Kirkekonserter

Denne uken er det konserter i Slidredomen, i Lomen Stavkyrkje og i Bruflat kirke. Se mer informasjon om konserten i Slidredomen her, konserten i Lomen her og om konserten i Bruflat her.

Den kuleste sommersveisen til barna

Fagernes Kjøpesenter får besøk av frisørklovn 24. og25. juli. Det skulle bety tidenes sommersveis for barna, helt gratis selvfølgelig. I tillegg er det morsomme ridedyr barna kan låne gratis i kjøpesenteret hele juli.

Elve- og juvvandring

Opplev elver og stryk fra en helt annen vinkel enn vanlig! Prøv deg på hopping i elv, åling og svømming, vi garanterer at du blir våt. En spektakulær og kul opplevelse som sent glemmes. Både Beito Aktiv i Beitostølen-området og EOA i Sør-Aurdal tilbyr denne opplevelsen.

Prøv zipline

Har du lyst på et luftig svev og kjenne at det kribler i magen? På Vaset finner du en zipline som passe alle mellom 8 og 80 år, og som er åpen for bestilling blant annet helgen 24. og 25. juli. Bestille kan du gjøre her.

Familievennlige opplevelser på Aurdalsåsen

Bjørgovarden (1138 moh.) eller Fjellendin (1145 moh.) er to familievennlige turforslag med utgangspunkt på Aurdalsåsen. Begge er lettgåtte og gir meget god uttelling på utsikt! Bor du på Aurdal Fjellpark eller Danebu, er dette to av mange flotte turmål i området. I tillegg finnes det gode fiskemuligheter på Lomtjedn.

Flere tips til aktiviteter og opplevelser i Valdres finner du på www.valdres.no.

Forrige ukes tips finner du her: