Golffestival

Valdres Golf har en av Norges vakreste baner, og fra 31. juli til 2. august vil det også arrangeres en golffestival her. Uansett om du besøker golfbanen under festivalen eller ikke, så anbefaler vi alle golfspillere om å forsøke noen runder der, du kommer ikke til å angre!

Bustenskjoldstevnet

Det tradisjonsrike skytterstevnet i Etnedal går som vanlig helgen 29. juli til 2. august med smitteverntiltak. For mer informasjon, se her.

ABBA-fest på Sanderstølen

Allsangvennlig fest på Sanderstølen kan du skrive i kalenderen den 1. august. Da er bandet Voulez Vous på plass for å gi underholdning, og det finnes gode muligheter for både middag og show denne kvelden. Her kan du finne mer informasjon.

Sommeråpent på Skrukkefyllhaugen i Vassfaret

Skrukkefyllhaugen i Vassfaret holder åpent hver lørdag og søndag i august frem til den 16. august. Her kan du få kjøpt en kaffe med noe godt attåt, kjøpt lokale bøker, fiskekort og leie båt eller kano. Her får du en herlig Vassfar-opplevelse.

Stølsruta i Valdres – historisk vandrerute

Stølsruta i Valdres er en av DNTs historiske vandreruter. I Valdres er vi heldige som har det største sammenhengende området med aktive støler i Nord-Europa. DNT Valdres har merket og tilrettelagt tursti gjennom hele dette landskapet, noe som gjør denne vandreruten til en unik og minnerik opplevelse. For mer informasjon om denne vandreruten, se her.