Stolpejakt i Valdres

I Valdres er det flere områder en kan bedrive stolpejakt. Klarer du å finne dem alle? Stolpejakten går ut på å finne stolper som er utplassert i ulike områder. Stolpene registreres digitalt ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Noen steder tilbyr manuell registrering. På Stolpejaktens nettsider finner du en oversikt over alle områder i Valdres og Norge en kan jakte stolper, så her er det bare å komme seg ut på tur!

Bueskyting

På Vaset er det mulig å skyte med pil og bue, og bueskytinger en morsom aktivitet for hele familien. Her kan du teste konkurranseinstinktet samtidig som man har det gøy sammen. Aktiviteten arrangeres på forespørsel, se her for ytterligere informasjon.

Ta med familien på kanotur

Kano er en perfekt aktivitet for familien. Beito Husky Tours tilbyr både enkle introduksjonsturer med kursing og en lengre guidet kanotur på kveldstid på vakre Øyangen. Se her for mer informasjon og bestilling.

Friarvegen i Sør-Aurdal

Lyst på en luftig opplevelse som utfordrer høydeskrekken? Friarvegen er en smal, luftig fjellhylle i Sør-Aurdal. Friarvegen var korteste veien mellom gårdene Eid og Åsen, og var veien odelsgutten Kristofer fra Eid tok når han skulle fri til sin utkårede på gården Åsen. Bli med en trygg guide på denne turen med EOA. Her finner du mer informasjon.

Slettefjellvegen

En kjøretur over Slettefjell kan anbefales på det aller sterkeste. Den vinterstengte fjellovergangen gir fantastisk utsikt underveis, og hva med en avstikker til flotte Sputrefossen? Har du bedre tid, kan en fjelltur opp til Mugnetind fort bli den fineste fjellturen du har gått i sommer.