En personbil-registrert Mercedes kassebil i retning sydover på E16 kom ut på kanten, traff autovernet og snurret rundt før den smalt inn i en møtende trailer på veg nordover. Personbilen fikk store skader både i front og i hekk. Også traileren bærer preg av kollisjonen.

Avisa Valdres kom til stedet en drøy halvtime etter ulykken. Da fikk vi en kort prat med føreren av traileren. Han forteller at

Politiet dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet.

det satt to menn i personbilen. Hans opplevelse av situasjonen er at føreren av personbilen foretok en for brå oppbremsing da han så traileren komme i motgående, og dermed fikk sladd slik at bilen hans havnet i autovernet. Dermed snurret bilen rundt og traff deretter traileren i siden. Trailersjåføren har vondt i den ene skulderen, men kom ellers tilsynelatende heldig fra sammenstøtet. Så langt avisa erfarer kom også de to i personbilen fra sammenstøtet uten større skader.

Politiets pressetalsmann opplyser at de fikk melding om ulykken 09.25. Det er rekvirert berging og påsetting av kjetting på traileren.