Dagens tips skjærtorsdag:

Skjærtorsdag er det meldt sol, og med nysnø flere steder er dette definitivt en dag for utendørsaktiviteter.

Alpinanleggene i Valdres melder om fine forhold og kan by innholdsrike påskeprogram for hele familien alle påskedagene.

Ikke gå glipp av påskeskirennet i Valdres Alpinsenter, påskeeggjakt i Tyin-Filefjell skisenter, Playday med Ninjago Kai og Lego skattejakt i Beitostølen skisenter, for å nevne noe.

I Bagn arrangeres skirennet Ellingsæterrunden tradisjon tro og Bøven Fjellstugu byr på hyggelige påskeaktiviteter hele dagen.

Ta påskebussen til Valdresflye og nyt de fine skiløypene og omgivelsene, eller ta en titt på skisporet.no for en oversikt over nypreparerte løyper i ditt nærområde.

Husk solkrem, kakao og kvikk-lunsj! Etterpå finnes det flere steder med afterski-underholdning, solterrasser og mye god mat og drikke.

Dagens tips langfredag:

Det arrangeres mange skiaktiviteter denne fredagen med barneskirenn både i Stavadalen skisenter og Tyin-Filefjell skisenter, og Påskejam i Vaset skiheiser.

I tillegg blir det spektakulære hopp på Beitostølen med Oakley Big Air Contest.

Etter en koronapause er det igjen klart for det tradisjonsrike Filefjellrennet og også den store påskelunsjen i Børrelia.

Det blir masse action i Valdres Alpinsenter med konkurranser og skattejakt.

Er du glad i quiz er dette dagen! Meld deg på direktesendt pop-quiz på Radio Vinyl med Finn Bjelke på Radisson BLU.

Det er påskequiz på Gamlestølen i Etnedal, after-ski og quiz i Makalausbua i Stavadalen, og live-musikkquiz i Varmestøga på Tyin-Filefjell.

På kvelden arrangeres det i tillegg en støttekonsert for Ukraina i Beitohallen på Radisson BLU.

Dagens tips påskeaften:

På påskeaften er det mange forventningsfulle barn som leter etter påskeeggene sine. I Stavadalen skisenter har de en egen eggjakt, og på Gamlestølen i Etnedal er det leting etter bortkomne kyllinger.

På Beitostølen arrangeres det tradisjonelle kostymerennet i skibakken med flotte premier og på kvelden er det trylleshow.

Hvis du ikke har fått med deg kunstutstillingen til Arne Paus og Yvonne Jeanette Karlsen på Radisson BLU tidligere i påsken har du fortsatt en mulighet.

En tur med beltebilene fra JVB mellom Tyin-Tyinholmen og Eidsbugarden kan også anbefales. Aurdal Fjordcamping ønsker velkommen til påskeaftenfest med dansemusikk fra Vangsteins.

Les også

Nytt liv på Eker gård med Ibsen og insekter

Dagens tips første påskedag:

Hvem er klare for årets første utendørsbad? Da må du møte opp i Valdres Alpinsenter og melde deg på det store påskebadet, som er skikjøring over et basseng med vann.

Vårens utstilling på Eker gård har åpent. I hele Valdres er det høytidsmesser og gudstjenester denne dagen.

Fullstendig oversikt over hva som skjer i påsken, finner du her.