Første etappe gikk til Gardermoen med busser, sponset av Sparebank 1 Hallingdal Valdres og Gjensidige Valdres. Alle kom trygt fram, og med på flyet til Barcelona.

Der ble vi møtt av reiseoperatøren Spain Active. Vi ble busset til Hotel Samba i Lloret. Formålet med turen var å knytte samhold og klubb-/lagfølelse på tvers av lagene, og få ei god treningsuke.

Vi trente stort sett på baner i nærheten av hotellet. I tillegg til treninger hadde alle lag en treningskamp mot spanske lag. Damelaget møtte et juniorlag til en klubb som spiller om play off til toppserien. Et meget godt teknisk lag, men fysisk var vi bedre. Vi tok ledelsen 1–0, ved en flott gjenvinning høgt i banen. Etter hvert ble vi presset bakover på banen, men vi hadde også våre sjanser. Spanjolene utlignet til 1–1 på slutten, noe som også ble sluttresultatet.

Herrelaget møtte byens lag som spiller på samme nivå som det vi gjør. Vi fikk raskt et mål imot, og ikke lenge etterpå ble det 2–0. Etter hvert kom vi mer inn i kampen, og tok over spillet og reduserte til 1–2. Vi hadde flere store sjanser, og vinner sjansestatistikken, men taper kampen 2–1.

Juniorene fikk også en god match mot tekniske spanjoler. På samme måte som damelaget tok vi ledelsen 1–0, og kjørte spanjolene i deler av 1. omgang, og leder til pause. Etter hvert viser de seg teknisk overlegne, og når sluttsignalet går taper vi 3–1.

Bagn G16 var også med på turen, og skulle egentlig møte et meget godt regionalt 16-årslag, men de stilte plutselig opp med et B-lag med 15-åringer, og kampen ble dessverre ikke det vi hadde forventet, og Bagn vant 9–0.

I tillegg til det reint fotballmessige hadde vi en dagsutflukt til Barcelona, der omvisning på Camp Nou og La Liga-kamp mellom Espanyol–Mallorca sto på programmet, samt et par tre timer fritid i Barcelona sentrum.

Vi hadde også en treningsøkt en ettermiddag i den lokale bokseklubben, med stor iver og mye moro. Mye moro var det også på banketten vi arrangerte. Alle lag var utfordret på underholdningsinnslag, og mye variert underholdning ble det. Kreative og flotte innslag, med stor jubel og mye latter. Teambuilding i praksis.

Vi er meget godt fornøyde med utbytte av turen, og stolte over at vi har så mye flotte ungdommer og voksne med i klubben. Ingen uønskede hendelser på turen, bare smil og glede.

Nå er vi tilbake i hverdagen, og gleder oss til at serien etter hvert skal starte. Men først er det NM-kvalifisering for våre herrer søndag klokka 17.00 i Valdres Storhall, mot Toten FK.