Valdresdamene sikret fjerdeplassen

Mål: Ingrid Kirkeengen Skrindsrud banket inn et nydelig 2–1 mål i andre omgang. Langskuddet smalt inn høgt borte i hjørnet.

Mål: Ingrid Kirkeengen Skrindsrud banket inn et nydelig 2–1 mål i andre omgang. Langskuddet smalt inn høgt borte i hjørnet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi var veldig gode på vårsesongen, men det bikket litt imot på høsten. Fjerdeplass er likevel bra det, sier visekaptein på Valdres FK/Fagernes, Kristin Bråten.

DEL

Gjensidigebanen, Blåbærmyra: Siste seriekamp endte 2–2 heime mot Storhamar Damer søndag.

– Det var en tøff kamp som kunne ha bikket begge veger. Dessverre ble det 2-2, for vi ledet 2–1 men fikk et surt mål imot på slutten. Samtidig klarer vi ikke å putte de sjansene vi får, sa visekaptein Kristin Bråten etter kampen.

Hun ble møtt av jublende Fagernes J13-spillere etter kampen, for treneren deres er veldig populær.

– Det blir masse fotball hver dag, både som spiller og trener, sier Kristin og smiler.

Playmaker på midten

Da kaptein Anja Kampen Hamre ble skadet, så var det playmakeren på midtbanen, Kristin, som tok over styringa av skuta med valdresdamer. Det har hun gjort på glimrende vis. Også søndag serverte hun fine gjennomspill.

2–2 og poengdeling sikret at Valdres FK/Fagernes kom på plassen foran Storhamar i 3. divisjon, med en fjerdeplass på tabellen og 30 poeng. Kongsvinger 2 rykker opp med 46 poeng, rett foran Ottestad. Brumunddal på tredje endte bare to poeng foran Valdres FK/Fagernes.

– Alt i alt må vi være fornøyde med sesongen, for vi har et veldig ungt lag med mange J17-spillere på laget, sier Kristin.

Ikke langt opp

– Er 2. divisjon innen rekkevidde?

– Vi har vært med og kjempet i toppen i år, så det kan være mulig det. Med litt mer rutine og samspill, så blir det bra. Hadde vi hatt ei ekstra trening i uka, så kunne vi vært enda høgere oppe, sier Kristin.

    Fagernes J13 kom for å heie på treneren sin, Kristin Bråten. Kristin har vært kaptein på Valdres FK/Fagernes i høst, etter at Anja Kampen Hamre ble skadet.

    Artikkeltags