Gå til sidens hovedinnhold

Samarbeider om nytt barnetilbud

Artikkelen er over 3 år gammel

«Aktivitet for alle» heter et nytt tilbud etter skoletid fra august. Valdres FK står som ansvarlig for tilbudet.

Fagernes: Fra tidligere kjenner vi til SFO-ordninga. «Aktivitet for alle» er ikke så ulikt dette, men med et mer variert innhold.

– Tilbudet er et aktivitetstilbud for barn og unge som går i 3.–7. klasse. Tre dager i uka vil vi tilby et aktivitetstilbud rett etter skoletid. Det blir fysisk aktivitet, leksehjelp og sunn mat. Instruktørene vil være både Valdres FK-spillere, men også andre som vi trekker inn slik som fra klatreklubben eller sykkelklubben, sier daglig leder i Valdres Storhall, Carl Frithjof Tidemand-Johannessen.

Blåbærmyra og storhallen

Tilbudet vil skje på Blåbærmyra fram til høstferien, men vil etter hvert flytte inn i Valdres Storhall og vil være der fram til påske neste år.

– Jan Erik Mathisen vil stå for organiseringa, og det er Valdres FK som står som arrangør. All informasjon om påmelding ligger ute på deres nettsider, legger Tidemand-Johannessen til.

Han synes det er flott at de har fått i gang et samarbeid mellom Fagernes IL/Valdres FK på Blåbærmyra på den ene siden og Valdres Storhall på den andre siden.

– Vi må også trekke fra Nord-Aurdal barneskole der de har vært veldig positive til tilbudet. Det vil være slik at de som har SFO vil få tilbud om å være med én dag i uka med oss, sier Tidemand-Johannessen.

Barna som blir med på tilbudet vil bli hentet på skolen og går samlet til Blåbærmyra–eller tar bussen til Leira.

Aktivitet for alle:

  • Starter opp i august.
  • Aktivitetstilbud for barn og unge som går i 3–7 klasse.
  • Tre dager i uka på Blåbærmyra eller Valdres Storhall med fysisk aktivitet, leik, idrett, leksehjelp og sunn mat.
  • Deltakerne vil hver dag få tilbud om to forskjellige aktiviteter de kan velge mellom.
  • Se info om påmelding og priser på Valdres FK sine nettsider.

Kommentarer til denne saken