Gå til sidens hovedinnhold

Flytting av to Valdres FK-kamper

Artikkelen er over 3 år gammel

På grunn av avansement i cupen møter Valdres FK Lillestrøm 2 borte førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag skulle Valdres FK etter planen hatt spillefri. Men det blir endret i og med at laget fortsatt henger med i cupen, og skal møte Strømsgodset heime 2. mai.

– Vi skulle møtt Lillestrøm 2 borte den 1. mai. Men kan ikke spille kamper to dager på rad. Derfor flyttes 1. mai-kampen til førstkommende lørdag 28. april klokka 15, forteller Philip Stensæter. Kampen som går av stabelen i LSK-hallen vil bli streamet på avisa Valdres sin heimeside, takket være samarbeidet mellom alle Amedia-aviser som har lag i denne serien. Det er nok mange som lurer på om Valdres FK klarer å beholde plasseringa på serietoppen, og om de fortsetter seiersrekka.

Onsdag den 2. mai er det som vel de fleste har fått med seg, duket for heimekamp mot Strømsgodsets eliteserielag. Nøyaktig klokkeslett vil bli bestemt i dag, det står mellom klokka 18 og klokka 19. Stedet blir Valdres Storhall.

Neste kamp på programmet er heimekamp mot Lørenskog. Den står oppført lørdag 7. mai. Men den blir sannsynligvis flyttet til søndag den 8. mai.

– Årsaka er at Lørenskog har cupkamp mot Lillestrøm torsdagen. det blir for tett kampprogram for dem, dermed ligger det an til flytting. Vi får endelig svar i dag på dette også, sier Stensæter.

Kommentarer til denne saken