Gå til sidens hovedinnhold

Høye odds på cupbombe av Valdres

Artikkelen er over 3 år gammel

Start, Odd, Sandefjord og Stabæk. Det er kvartetten det er utstedt de største cupbombealarmene på. Valdres har høyest odds av samtlige lag.

- 26 i odds. Det betyr at våre oddssettere har liten tro på Valdres mot Strømsgodset - selv er jeg mer usikker her. Valdres har åpnet veldig sterkt og Godset har faktisk vært et av lagene i Eliteserien som ofte har gått på en smell tidlig de siste årene, sier Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Men det er Start, Odd, Sandefjord og Stabæk som ventes få det tøffest. - Disse fire møter alle veldig sterk motstand på bortebane. Arendal og Start spilte faktisk i samme divisjon i fjor. Fredrikstad har stort potensiale og kan være skumle for Odd. Skeid og Moss er også to gode lag som har opplevd bedre tider og har stort potensiale på sitt beste, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra Coolbet.com og legger til: - Det vil overraske om alle 16 toppklubbene overlever denne runden.

Stabæk berget seg i siste sekund i 1. runde og de kan fort få trøbbel på Melløs denne runden. Strømsgodset, Rosenborg, Kristiansund, Sarpsborg 08 og Tromsø er midtukens største favoritter.

- Men de møter alle motstandere som har dette som årets kamp og i mai er banene ofte ikke veldig gode, og det favoriserer underdogsen, så her kan det for bli noen bomber, avslutter Coolbets PR-manager. Odds fra Coolbet.com på eliteserielagene i 2. runde av NM

Kommentarer til denne saken