Andreas Brantelid gjester Valdres sommersymfoni

Andreas Brantelid tar over for Sandra Lied Haga.

Andreas Brantelid tar over for Sandra Lied Haga. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den norske cellisten Sandra Lied Haga har kommet med i den prestisjetunge Tsjajkovskij-konkurransen i Moskva og St. Petersburg og kan derfor ikke delta i Valdres sommersymfoni i år. Hennes konserter spilles av den kjente svensk-danske cellisten Andreas Brantelid.

DEL

Valdres: Det gjelder konsertene «Når ord ikke strekker til», lørdag 22. juni kl. 20.00 i Ulnes kirke og «Bort fra virkeligheten», søndag 23. juni kl. 19.00 i Tingnes kirke.

– Valdres sommersymfoni er stolt over Sandras suksess og krysser fingrene for henne. Den internasjonale kammermusikkfestivalen gleder seg over å ha funnet en strålende erstatter som har gjestet festivalen før, og ønsker Andreas Brantelid hjertelig velkommen tilbake til Valdres, forteller de i en pressemelding.

Andreas Brantelid hadde sin konsertdebut som 14-åring når han spilte Elgars cellokonsert med Det Kongelige Kapel i København. Han har stått på scenen i New York, Chicago, Berlin, Zürich, Paris, Vancouver, Barcelona, Gent og flere byer over hele Skandinavia. Andreas spiller på en Boni-Hegar Stradivarius fra 1707.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken