Med vennskap som festivaltema inviterer Valdres sommersymfoni nye venner til konsert

Valdres sommersymfoni 2018.

Valdres sommersymfoni 2018. Foto:

Av

Vi du ta med din venn helt gratis til en fantastisk konsert med noen av verdens mest kjente klassiske musikere? Valdres sommersymfoni markerer årets 25-års jubileum med en spesiell aksjon for venner.

DEL

Kunstnerisk leder for festivalen, Guro Kleven Hagen, forteller:

– Det sentrale temaet i årets program er vennskap. Mange tilskuere har besøkt festivalen flere ganger og er blitt godt kjent med oss. Men hvis man kjenner noen som aldri har vært på en Sommersymfoni-konsert tidligere, ønsker vi i anledning 25-årsjubileet å gi ut en gratisbillett til ham eller henne. Både gamle og nye venner skal føle seg velkomne på våre konserter! T

Totalt gir Valdres sommersymfoni ut 25 gratisbilletter til festivalens konserter. Send en e-post med din venns navn og e-postadresse og legg gjerne ved informasjon hvilken konsert du har kjøpt billett til, til post@sommersymfoni.no innen 1. juni.

De første 25 som henvender seg, får billett. Så det gjelder å være rask!

Slik gjør du det: Denne aksjonen gjelder alle som har kjøpt en konsertbillett til årets festival, og som har en venn som aldri har vært på Valdres sommersymfoni før. Billettinnehaverne kan frem til 1. juni 2019 sende en e-post til kammermusikkfestivalen med vennens navn og e-postadresse og informasjon om hvilken konsert man har kjøpt billett til. Så tar festivalens medarbeidere kontakt med den nye vennen og sender ham/henne billetten på e-post.

Obs: billettsalget er allerede godt i gang, og det er ikke lenger kapasitet på alle konserter. Tilbudet gjelder ikke gratisarrangementene 22. juni og 29. juni.

Artikkeltags