Revitalisert Sommersymfoni-programmet

Nytt: Programmet for årets festival er klart, og er stappet med informasjon og lesestoff.

Nytt: Programmet for årets festival er klart, og er stappet med informasjon og lesestoff. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I disse dager får man tilgang til programheftet for Valdres Sommersymfoni. Det er et massivt program tydelig lagt flid i. Ina Voigt, ansvarlig for PR og markedsføring sier det er et grep for å komprimere informasjonen.

DEL

Valdres: Heftet er tykt og stappet full av informasjon. Voigt sier det er store begivenheter som står i kø, og at de i år hadde lyst til å prøve noe nytt.

– I år har vi forsøkt å få så mye informasjon som mulig inn i heftet. Blant annet med adresse som kan plottes inn i GPS-en for de som ikke er veldig lokalkjent, kart over områdene slik at man kan planlegge, i tillegg til masse informasjon om musikerne.

I teorien skal heftet være det eneste du trenger av informasjon.

Voigt var ny i jobben fra nyttår og har kunnet sett ting med nye øyne. Nytt fra i år er også at de skal ha festivalkontor på Perrongen.

– Det blir langt enklere tilgjengelighet, slik at også gjennomreisende som havner midt oppi det og ønsker å få med seg noe, enkelt kan skaffe seg billetter og informasjon.

Voigt er spent på tilbakemeldingene rundt det nye heftet, og synes det er gøy å kunne rulle ut bedre funksjoner til folk.

Enkelt: Det avholdes konserter mange steder, og ikke alle stedene er like enkle å finne fram til for de som kommer utenfra. Med adresser til hvert enkelt sted kan man nå enkelt plotte det inn i GPS-en.

Enkelt: Det avholdes konserter mange steder, og ikke alle stedene er like enkle å finne fram til for de som kommer utenfra. Med adresser til hvert enkelt sted kan man nå enkelt plotte det inn i GPS-en. Foto:

Artikkeltags