Gå til sidens hovedinnhold

Valdres Storhall stenges med umiddelbar virkning

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi regnet med at det ville bli slik, ut fra de nasjonale føringene fra regjeringa og anbefalinger fra nasjonale helsemyndigheter.

Leira: Det sier Carl Frithjof Tidemand-Johannessen, daglig leder i Valdres Storhall, som måtte stenge dørene mandag ettermiddag etter beskjed fra kommuneoverlegen.

– Vi holder stengt fram til 18. januar, men har tro på at vi kan åpne igjen etter det, sier Tidemand-Johannessen.

All aktivitet i hallen opphører med umiddelbar virkning, med unntak av undervisning i regi av Valdres VGS og toppidrettsutøvere som har «særskilt unntak».

– For de av dere som har lånt utstyr i BUA, ring oss og avtal tidspunkt for levering av utstyr. Vi er til stede i hallen tirsdag fra 10–14 og kan ta imot utstyr da.

Regjeringen anbefaler at all innendørsaktivitet i breddeidretten settes på pause de kommende ukene som et ledd i å få kontroll på smittesituasjonen i landet. Alle organiserte idrettsaktiviteter innendørs anbefales utsatt til etter 18. januar, inklusive aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/kohorter. Alternativ trening kan gjennomføres ute så lenge meteren overholdes.

Kommentarer til denne saken