To av de beste lagene i Innlandet kommmer til Valdres Storhall: Raufoss møter HamKam til treningskamp

Obos: Både Raufoss og HamKam spiller i 1. divisjon, eller OBOS-ligaen som den kalles. Fredag møtes de to beste lagene i Innlandet til treningskamp i Valdres Storhall.

Obos: Både Raufoss og HamKam spiller i 1. divisjon, eller OBOS-ligaen som den kalles. Fredag møtes de to beste lagene i Innlandet til treningskamp i Valdres Storhall. Foto:

På fredag er det duket for et skikkelig lokaloppgjør i fotball for Innlandet. Både Raufoss og HamKam spiller i Obos-ligaen og de to lagene møtes til dyst i Valdres Storhall.

DEL

Leira: – Vi håper det kommer en del folk for å se på kampen. Det er to av de beste lagene i Innlandet og aldri tidligere har det vært to så gode motstandere som har møtt hverandre til kamp i Valdres Storhall, sier daglig leder Carl Frithjof Tidemand-Johannessen.

Kampstart er fredag 24. januar klokka 18.00, i god tid før fredagstacoen.

Som kjent har Raufoss tatt ned sin "oppblåsbare storhall" og er i gang med planlegging av en ny fotballhall. Dermed har de behov for andre steder å spille kamper.

– Vi har merket noe mer pågang fra kretslagene, som vil leie treningstid hos oss, sier Carl Frithjof Tidemand-Johannessen.

For øvrig kom Kongsvinger høgere på tabellen enn Raufoss og HamKam i Obos-ligaen i 2019.

Artikkeltags