Valdres tingrett og Valdres jordskifterett er stengt for publikum. Det samme gjelder rådhuset

Stengt: – Det blir ingen rettsmøter og vi kommer til å redusere bemanninga. Noen vil nok være her og jobbe, men det er altså ikke lenger mulig for publikum å møte oss fysisk i tingretten, sier sorenskriver Ingulf Nordahl.

Stengt: – Det blir ingen rettsmøter og vi kommer til å redusere bemanninga. Noen vil nok være her og jobbe, men det er altså ikke lenger mulig for publikum å møte oss fysisk i tingretten, sier sorenskriver Ingulf Nordahl. Foto:

– Vi stenger ned kontorene til Valdres tingrett og Valdres jordskifterett fram til 26. mars, men vil være tilgjengelig på telefon, e-post og de nettbaserte tjenestene, sier sorenskriver Ingulf Nordahl.

DEL

Valdres tingrett: – Vi må ta vår del av den fellers dugnaden for å begrense smitte av koronavirus, så vi reduserer kontakten med publikum. Vi har stengt kontoret fram til 26. mars, men vil være tilgjengelig på telefon, e-post og nettbaserte tjenester, sier sorenskriver Ingulf Nordahl til avisa Valdres fredag.

Avlyser alle rettsmøter

Valdres tingrett og Valdres jordskifterett har også avlyst alle rettsmøter framover.

– Det blir heller ingen rettsmøter og vi kommer til å redusere bemanninga. Noen vil nok være her og jobbe, men det er altså ikke lenger mulig for publikum å møte oss fysisk i tingretten. Så må vi avvente hva nasjonale myndigheter sier videre om krisesituasjonen vi har i samfunnet, legger Nordahl til.

Stengte rådhuset

Nord-Aurdal kommune stengte rådhuset fredag og skriver på sine heimesider:

"Vi følger utviklingen av koronaviruset. Nord-Aurdal kommune tar det pågående utbruddet av koronavirus på alvor, og følger nøye med på utviklingen i samråd med nasjonale myndigheter. Rådhuset holder stengt inntil videre, vi ber innbyggere om å kontakte oss på telefon/e-post."

Artikkeltags