Trenger flere frivillige

Bli med på laget: Hallgrim Hansegård og resten av teamet i Draumefangaren trenger flere frivillige for at det skal gå rundt og smertefritt.

Bli med på laget: Hallgrim Hansegård og resten av teamet i Draumefangaren trenger flere frivillige for at det skal gå rundt og smertefritt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

"Draumefangaren", FRIKARs største satsing noensinne, går av stabelen i Åbjøra-juvet om under en måned. Men det fremdeles ikke nok hender til å få det til å gå rundt.

DEL

Åbjøra: Om tre uker skal den enorme satsingen til FRIKAR vises for publikum. Men en vandreutstilling krever mange ressurser. Det er dykking, klatring og vandring gjennom skog og mark fordelt på to løyper.

Trenger rundt 30-40

Bente Hemsing forteller at de fremdeles er manko på frivillig kraft.

– Vi har 25 på lista, men det er fremdeles for lite og forestillingen varer i fem dager. Noen kan bare den ene eller andre dagen.

Hun lover en spektakulær og koselig opplevelse for de involverte.

Av oppgaver de trenger hjelp til er blant annet knyting, hekling, steke vafler, klatre, dykke, rydde stier, være vakt i skogen og på parkeringen, kjøre dansere og mange andre oppgaver. For den mer vågale trenger de også frivillige til å klatre opp og fly ned tre og berg slik at danserne kan danse på og over vann. Man får erfaring med profesjonelle sikringsteknikere.

Draumefangaren spilles i Åbjøra-juvet 1.-5. august.

Les mer om den her: Hallgrim og draumen om Juvet

Artikkeltags