Snart midtsommer - snart sommervær

Artikkelen er over 1 år gammel

De siste ukene har været minnet mer om høst enn sommer. Men i takt med at man krysser midtsommer lørdag, kommer også sommerværet tilbake.

DEL

Valdres: Lørdagen starter kaldt flere steder, og mellom 5-8 grader frem til ettermiddag. Grått men ingen nedbør. Ut mot ettermiddag/kveld er det varierende skydekke, men Øystre og Vestre Slidre kan tilsynelatende glede seg over skyfri kveld, men dette er usikker prognose. Vinden vil holde seg mellom svak vind til lett bris, men på Beitostølen og i Vang vil det forventes laber til frisk bris hele dagen. Begnadalen og Etnedalen stikker av som kveldens temperaturvinnere på henholdsvis 21 og 20 grader. Resten ligger på en medio 15-17 grader.

Søndag blir natten litt varmere enn den har vært tidligere disse ukene, en trend som viser å fortsette ut over neste uke. Søndagen blir grå i hele dalføret, men samtidig øker varmen ut over dagen. Ikke særlig varmt, med toppen 18 grader i Vestre Slidre og Etnedal - men som nevnt stiger temperaturen tilsynelatende jevnt og trutt gjennom neste uke.

Ingen nedbør.

God Sankthansfeiring!

Artikkeltags