Gå til sidens hovedinnhold

Valdresturkalenderen nå oppdatert for 2016

Artikkelen er over 4 år gammel

VALDRES: Med basis i DNT Valdres' kommende turer og hendelser i 2016, har vi nå oppdatert kalenderen inne på forumet Valdrestur, slik at du enkelt kan skaffe deg oversikt over hvilke turer som foregår når, med informasjon om påmeldingsfrister, oppmøtedatoer, samt navn og telefonnummer til turlederne.

Legg ut dine egne turer
I tillegg ønsker vi  å minne om at turkalenderen er et dynamisk system hvor du enkelt kan planlegge dine egne turer - eller eventuelt fellessturer du ønsker å få med deg flere på. Det er mulig å registrere turer, kommentere på andres turer, sende spørsmål direkte til de turlederne som er registrerte forummedler, pluss selvfølgelig andre medlemmer. Turene kan også enkelt deles på bl.a. Facebook.

Hjelp til å bruke kalenderen
Er du usikker på hvordan kalenderen brukes, har vi en enkel hjelpeside som tar for seg de kalenderens forskjellige funksjoner HER. Der finner du både tekst illustrert med bilder, og også en opplæringsvideo. Om dette ikke er nok, kan du få direktehjelp ved å sende en epost til ben.ormstad@avisa-valdres.no

 

Kommentarer til denne saken