Nå starter arbeidet med aktivitetspark i Vang

Park: Parken skal ligge nedenfor Vang kommunehus.

Park: Parken skal ligge nedenfor Vang kommunehus. Foto:

I desember 2017 fikk Vang kommune tildelt kr 300 000,- av Sparebankstiftelsen DnB til etablering av Aktivitetspark.

DEL

Vang: Det ble nedsatt en prosjektgruppe for å jobbe med utarbeidelse av dette prosjektet gjennom våren. Da kommunen også fikk tildelt prosjektmidler fra Fylkeskommunen til dette formålet i mai måned, kunne parken fullfinansieres og iverksettes.

Starter denne uken

Arbeidet starter denne uken, og parken blir liggende nedenfor kommunehuset. Den består av apparater og utstyr som skal passe for de fleste. En del av parken har apparater som egner seg godt for opptrening og rehabilitering, og vil blant annet bli benyttet både i individuell veiledning og gruppetrening av fysioterapeutene. De øvrige apparatene egner seg godt til egentrening og gruppetrening for alle, uavhengig av alder, nivå og ferdigheter. Det blir i tillegg etablert noen lekeapparater for barn, så her kan egentrening, lek og sosialt samvær kombineres.

Håper å være ferdig til 15. september

Linda Holten Riste er ansvarlig for prosjektet, og forteller at de håper å være ferdige til 15. september.

– Det er jo ganske væravhengig. Akkurat nå så monteres alt utstyret. Deretter skal de graves ned for hånd slik at de tilpasses terrenget. Ved rehabiliteringsutstyret skal det legges gummiasfalt. Men regnet kan hindre leggingen av gummiasfalten og dermed utsette tiden noe, men foreløpig så går det greit!

Artikkeltags