Øyvind gifter seg med Elise

Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen har fått to sønner. I helga fridde Øyvind og fikk ja. Nå venter stort gardsbryllup.

Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen har fått to sønner. I helga fridde Øyvind og fikk ja. Nå venter stort gardsbryllup. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen har fått to sønner. I helga fridde Øyvind og fikk ja. Nå venter stort gardsbryllup.

DEL

Det var liten tvil hos bonde Øyvind Leine Thune (33) da han skulle ta sitt avgjørende valg i Jakten på kjærligheten høsten 2013. Elise Edvardsen (27) var en favoritt allerede fra aller første speeddate, og han fortalte at han aldri var i tvil om hvem han skulle velge.

Barn og bryllup

Fire år senere har de fått to gutter, Kristoffer (3) og Syver (4mnd).

I helgen fridde Øyvind til sin kjære Elise etter å ha vært et par i fire år.

– Jeg har alltid tenkt på at jeg skulle fri til Elise. Jeg er en mann som synes at det å gifte seg er koselig og nå var det på tide, forteller Jakten-bonden til TV 2.

Champagne og spekemat


Etter å ha vært på en familieferie til Tyrkia bestemte Øyvind seg å fri til Elise da de hadde kommet hjem til Valdres og roen hadde senket seg i huset.

– Jeg tok på meg finskjorta og tente lys og vekket Elise. Jeg gikk ned på kne og hun sa ja ganske fort og deretter ble det champagne og spekemat, forteller bonden.

Øyvind Leine har planer om et stort gardsbryllup om noen år, men først må paret bli ferdig med husbygging. Fire år etter å ha funnet lykken i Jakten på kjærligheten er han lykkelig for at han var med i programmet.

– Det er flott å ha funnet kjærligheten på TV og det var derfor jeg meldte meg på. Gjør en alt riktig så blir det riktig, avslutter Jakten-bonden til TV 2.

Artikkeltags