Imponerte konkurrentene og dommerne

Lagbilde: Bak f.v: Emma Martinsen, Åsne Hovda, Henriette Kirkeengen, Ingrid Skattebo, Vilde Hovda, Marit Skattebo, Brede Wikerholmen, Mathias Stølen og Henrik Holten Riste.
Foran f.v: Kamilla Loberg, Therese Hålien, Leah Anthonsen Røn, Aline Lyseng, Sara Nordby Strømstad, Maia Bunde, Elinor Fromaget, Kristine Sunnbotten Hovland og Tuva Solsten. Sunniva Fjeld var også med.

Lagbilde: Bak f.v: Emma Martinsen, Åsne Hovda, Henriette Kirkeengen, Ingrid Skattebo, Vilde Hovda, Marit Skattebo, Brede Wikerholmen, Mathias Stølen og Henrik Holten Riste. Foran f.v: Kamilla Loberg, Therese Hålien, Leah Anthonsen Røn, Aline Lyseng, Sara Nordby Strømstad, Maia Bunde, Elinor Fromaget, Kristine Sunnbotten Hovland og Tuva Solsten. Sunniva Fjeld var også med. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag og søndag deltok Vestre Slidre turn på Granspretten som ble arrangert på Hadeland videregående skole.

DEL

Turn: Vestre Slidre turn deltok med 19 turnere i alderen 10-16 år, i klassene rekrutt, junior og for første gang på mange år også i seniorklassen.

I klassen rekrutt hadde tre av de seks jentene på laget sin aller første konkurranse lørdag, og imponerte stort på tumbling der de endte på en tredjeplass av totalt 28 lag med en karakter på 11,000. I trampett fikk de en åttendeplass av 30.

(Saken fortsetter etter bildet)

Rekrutter: F.v: Henriette Kirkeengen, Leah Anthonsen Røn, Maia Bunde, Elinor Fromaget, Kristine Sunnbotten Hovland og Tuva Solsten. Maia, Kristine og Tuva deltok for første gang.

Rekrutter: F.v: Henriette Kirkeengen, Leah Anthonsen Røn, Maia Bunde, Elinor Fromaget, Kristine Sunnbotten Hovland og Tuva Solsten. Maia, Kristine og Tuva deltok for første gang. Foto:

Rusk i gjennomkjøringene

Lørdag var det også konkurranse for junior miks, der det stiller blandingslag med gutter og jenter. Her stilte de med to lag, men med litt for mye rusk i gjennomkjøringene ble det ingen pallplasser denne gangen, og de endte på en fjerde og niendeplass i tumbling og femte og sjuendeplass i trampett.

Sin høyeste poengsum

Søndag var det junior kvinner og senior miks som stod for tur. I kvinneklassen stilte gruppa med to lag. Etter en nesten feilfri gjennomkjøring for kvinner 1 i trampett får de en velfortjent tredjeplass, kun 0,3 poeng fra førsteplassen som gikk til Gran. Kvinner 2 ender på en 12. plass av 24. I tumbling oppnår kvinner 1 sin høyeste poengsum noen gang med 11.850, som i et svært godt selskap holder til en sjetteplass. Kvinner 2 får en 17. plass av 25. I senior miks ender laget på andreplass både i tumbling og tampett.

Imponert over nivået

Vestre Slidre Turn fikk flere tilbakemeldinger fra dommere og trenere fra andre lag som var imponert over nivået til turnerne, med tanke på tilgang på treningstid og treningsfasiliteter.

– Vi har en kjempefin gjeng som er veldig ivrige etter å utvikle seg og lære nye elementer. Vi skulle gjerne hatt mer treningstid for å kunne gi dem mulighet til å utnytte sitt potensiale fullt ut. Det er veldig stas å bli lagt merke til i konkurranse med lag og foreninger som har trening både fire og fem ganger i uka i haller hvor alt ligger til rette for turnerne. Etnedal stilte også i konkurransen i junior kvinner og senior miks. Moro at flere lokale lag er med, og vi håper å møte på dem ved flere anledninger. Neste konkurranse for oss blir nå Opplandspokalen i mars, forteller Anne Stee.

Artikkeltags