Ny festivalledelse til Vinjerock på plass

Ingebjørg Blomlie Müller, Sigrid Skjerdal, Boye Skøre.

Ingebjørg Blomlie Müller, Sigrid Skjerdal, Boye Skøre. Foto:

Tidligere i år ble det kjent at festivalsjef Julie Forchhammer erklærte Vinjerock 2019 som sin siste festival som sjef, før hun ville begi seg på nye utfordringer. Mandag kveld 22. juli, rett etter avviklet festival, annonserte festivalen den nye ledelsen på sine hjemmesider.

DEL

VINJEROCK: Ledelsen blir hentet fra egen stab gjennom flere år. Sigrid Skjerdal er ny festivalsjef og daglig leder. Hun har vært med som redaktør for festivalradioen og har hatt ansvar for PR og presse de seneste årene. Boye Skøre trer inn som nestleder i festivalen, etter å ha hatt ansvar som områdesjef i flere år. Ingebjørg Blomlie Müller er økonomisjef og vil seile den økonomiske skuta fra kontorfellesskapet 1724 i Vang fra januar etter endt mammapermisjon. Frem til da er det Mariann Bjørnelv som styrer økonomien.

Ledelsen overtar for avtroppende festivalsjef i september.

– Vi er utrolig glade og ydmyke for å få lov til å fortsette med å lage Vinjerock med en så fantastisk kunnskapsrik og engasjert gjeng som staben og de frivillige er. Vi håper og tror at vi kan lage gode festivalopplevelser for publikumet vårt framover, og gleder oss til å sette i gang med planleggingen av Vinjerock 2020, sier den påtroppende festivalledelsen.

– Vi i styret er veldig glade for at vi har fått til denne løsningen, og gleder oss masse til mange spennende festivaler med verdens beste stab, verdens beste frivillige og en ledelse som sørger for at alle får gjort den jobben de er best på, sier styreleder Jørgen Aass.

Artikkeltags