Kraftig snøfall det siste døgnet: Arbeid for bergemannskapet i hele natt

LYKKE TIL: Avhengig av hvor du står parkert, og hvor nære det er kommunal/fylkesveg - kan det være et fortrinn med firehjulstrekk for tilfellet.

LYKKE TIL: Avhengig av hvor du står parkert, og hvor nære det er kommunal/fylkesveg - kan det være et fortrinn med firehjulstrekk for tilfellet. Foto:

Vang Autoservice melder om tre mann på jobb i hele natt, med oppdrag bade i Valdres og Hallingdal.

DEL

VALDRES: Det har fortrinnsvis vært lastebiler som har havnet i trøbbel, men foruten en ulykke har det vært ukompliserte berginger der det har gått fint med alle. Like før halv åtte tirsdag morgen fikk de også melding om en buss som har kommet av vegen i Ryfoss.

Også Valdres Bilberging kan glatt fortelle at arbeidsdagen har startet tidligere enn for de fleste - med oppdrag gjennom hele natten. Dog billigere enn opprinnelig spådd, med mindre mannskap enn hva føret skulle tilsi. Samtalen ble dog kort og konsis da det ringte i alarmen igjen for bergerne.

Vegtrafikksentralen Øst melder at det på Fv2456 mellom Tollefsrud og Hedalen i Sør-Aurdal står en traktor med motorproblemer. Den sperret først begge retninger, men nå kan personbiler passere. Berging pågår fremdeles.

Det er ventet mer snø ut over dagen, men deretter sier de foreløpige prognosene at det vil være nedbørsfritt i hvert fall fram til torsdag ettermiddag.

Er du usikker på hvordan du skal gå fram om du havner i grøfta for kanskje første gang? Ta en titt på dette tilbakeblikket da journalisten selv opplevde nevnte situasjon rett før jul i 2018:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken