Hege Øversveen / Bryggerihuset / 2. mars

Lørdag 2. mars kl.21:00-23:00
Bryggerihuset Beitostølen
Bygdinvegen 3776, Beitostølen, NorgeÅpne kart
kart

Hege Øversveen kommer tilbake til Bryggerihuset Beitotølen. 

Hege spilte for et nesten fullsatt lokale i høstferien, og vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra publikum, så nå kommer hun tilbake igjen og spiller i vinterferien.

Hege Øversveen er nå ute med sitt andre album ”goodbye yellow roses”.
Musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom rock, country og pop. Hvor formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer publikum. Hege omtaler scenen som sitt ”happy place” og trives like godt i små intimsettinger som på større festivalscener. Sterke, frie og pompøse tekster, ispedd vakre melodier drar deg inn i hennes univers. Noe som også har blitt varemerket hennes.

Våren 2012 markerte hun seg som finalist i The Voice på TV2.
Så kom debutalbumet. "You Don't Know Me". Dette lå 7 uker på VG-lista og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske albumene i 2013.”
Hun vokste opp med å dilte etter sin turnerende far, og hun har alltid hatt et naturlig drag mot scenen.
Etter at hun i 2010 ble kjent med flere musikere fra Nashville, var det ikke lenge til hun befant seg i et studio på den legendariske Music Row for å spille inn sin første ep med fire låter.
Nå reiser hun stadig tilbake dit for å finne inspirasjon, skrive låter og jobbe i studio. Hennes andre album (2018) ble også spilt inn her.