The Rebels konsert til inntekt for Barnekreftforeningen - 23. mars

Lørdag kl.20:00-23:00
Bryggerihuset Beitostølen
Bygdinvegen 3776, Beitostølen, NorgeÅpne kart
kart
The Rebels spiller akustisk konsert til inntekt for Barnekreftforeningen.  Barnekreftforeningen jobber for å bekjempe barnekreft og gi familier støtten de trenger. Vårt mål er at alle barn og ungdommer med kreft overlever og får god livskvalitet etter en sterk kreftbehandling. 

Alle billettintektene går uavkortet til Barnekreftforeningen. Det vil også bli arrangert loddsalg denne kvelden, der inntektene der også går til Barnekreftforeningen.

Det er valgfri pris på inngangsbilletten, så du velger selv hvor mye du vil støtte.

Om du ikke har mulighet til å komme på konserten, er det fortsatt mulig å gå inn å betale et støttebeløp.


Tross sin unge alder har The Rebels allerede gitt ut tre singler og en EP, nådd landsmønstringen i UKM to ganger, spilt sammen med Oslo Ess og kommet helt til den nasjonale finalen i GBOB (Global Battle of the Bands).
I 2014 ble de med på UKM, og gikk hele veien til UKM-festivalen med debutsingelen «Mental Chaos». Denne ble meget godt mottatt, og førte til en rekke spillejobber lokalt, små arrangement så vel som store. For å nevne noen rager Trollrock 2014 og 2015 høyt, der de varmet opp for henholdsvis Åge Aleksandersen og Dumdum Boys. I 2016 varmet de opp for Klovner i Kamp på Spydeberg Rock. Sommeren 2017 varmet de opp for Kvelertak på Trollrock, i tillegg til at de fikk spille «Hold Deg Våken» som ekstranummer under Oslo Ess sin konsert (video vedlagt). Sommeren 2018 inntok de scenen i fjellheimen under Vinjerock, til meget gode tilbakemeldinger.
De tre gutta er ennå unge, men har skrevet over 90 egne låter de siste fem årene. I 2017 kom singlene «Paris» og «Punishment», som ble spilt inn i PhatCat Studios og er produsert av Alf Magne Hillestad. Nå er de endelig i gang med debutalbumet sitt, som kommer ut før sommeren 2019. Singelen «OOPS» slippes til høsten. Gutta i bandet har spilt live på ulike kanter siden de var 7 år, og har sammen et unikt talent for låtsnekring. Fjellstø melodiøs rock som begeistrer de fleste.